Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om de uitvaart vorm te geven. Zo kan er gekozen worden om de uitvaart in kleine of besloten kring te beleven, eventueel met een condoleancemoment vooraf thuis of in een uitvaartcentrum. Ook een samenkomst in de huiskamer of in de tuin is mogelijk. Het is ook mogelijk dat de familie ervoor kiest om een ieder die graag afscheid wil nemen van de overledene hiervoor de gelegenheid wil geven, vanuit kerk, uitvaartcentrum of crematorium. Dit is voor een ieder heel persoonlijk.

Live muziek bij de uitvaart, ballonnen die worden opgelaten, duiven loslaten of het aansteken van kaarsen. Er zijn vele mogelijkheden om het afscheid een persoonlijk karakter te geven. Ook vinden wij het belangrijk kinderen erbij te betrekken.

Wat belangrijk voor ons is, dat de wensen duidelijk worden aangegeven. Zo kunnen we samen een goed en waardig afscheid voorbereiden.

Uw wensen met betrekking tot uw eigen uitvaart aangeven

Bij een overlijden staan we niet graag stil. Maar als het zover is, willen we wel de zekerheid dat alles rondom de uitvaart met zorg en aandacht geregeld is. Ruiterkamp Uitvaartverzorging helpt u vooraf te bepalen hoe u uw uitvaart wilt regelen. Dit kan in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek maar ook bieden wij u de mogelijkheid om geheel gratis in het bezit van een wensenformulier te komen. Hierop kunt u in alle rust en in uw eigen vertrouwde omgeving uw persoonlijke wensen, ideeën en wijze waarop uw uitvaart er in de toekomst uit moet zien aangeven.

Na het invullen van het formulier kunt u dit thuis bewaren bij al uw andere belangrijke papieren. Wel dient u ervoor te zorgen dat uw naasten ervan op de hoogte zijn dat u hiervan in het bezit bent. Tevens raden wij u aan het document bij ons te laten kopiëren. Wij zullen het dan ook in ons archief bewaren en bevestigen.

Wanneer u komt te overlijden is er voor de nabestaanden en uw uitvaartverzorger al heel veel duidelijk, zodat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen kan verlopen. Mocht u belangstelling hebben om in het bezit van dit document te komen, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Wilt u liever het de wensenformulier online downloaden klik hier.