Verzekering

Ook indien u elders verzekerd bent, of verzekerd bij een grote landelijke uitvaartonderneming, u bent vrij om te kiezen voor welke uitvaartonderneming u kiest. Wij ondersteunen u graag.

Bij ons bent u verzekerd van zorg en advies op maat, ongeacht waar u verzekerd bent, waar u woont of wat uw religie is.

Nuvema Uitvaartverzekeringen “goede keus”

Bij  “Ruiterkamp Uitvaartverzorging” streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.
 
De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Gelderland” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in “Maastricht”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.
 
Om deze doelstelling te bereiken geeft “Ruiterkamp Uitvaartverzorging” jaarlijks de lokale prijzen van de gemeentes Berkelland, Bronckhorst, Lochem en Zutphen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit deze gemeentes worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een opmaat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.
 
Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Nuvema.

Naamloos