Informatie | Ruiterkamp Uitvaart
hengelo gld, zelhem, ruurlo, vorden, bronckhorst, achterhoek, lochem, borculo, almen, epse, zutphen, wichmond, baak, steenderen, uitvaart, uitvaartverzorgers, afscheid, nemen, condoleance, ruiterkamp, dienst,
337
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-337,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Informatie

Wat u kan regelen voor uw uitvaart

Mijn laatste wensen

Voor de nabestaanden kan het prettig zijn te weten dat ze de uitvaart regelen naar de wensen van de overledene. Dit kan vooraf kenbaar gemaakt worden in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek maar ook door middel van het invullen van een wensenboekje. Hierop kunnen ideeën en wijze waarop de uitvaart er uit moet komen te zien worden aangeven. Na het invullen van het boekje kan dit bewaard worden bij de andere belangrijke papieren. Wel dient ervoor gezorgd te worden dat de naasten op de hoogte zijn van dit document.

Speciaal hiervoor hebben we een wensenboekje samengesteld, die u hieronder kunt downloaden. U mag natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen voor informatie.

qode-eliptic-slider

Persoonlijke begeleiding

Bij ons is elke uitvaart maatwerk. Door de tijd te nemen om te luisteren naar uw wensen kunnen wij samen een mooi afscheid vormgeven.
Door onze jarenlange ervaring kunnen we u veel mogelijkheden aandragen.
qode-eliptic-slider

Persoonlijke begeleiding

Bij ons is elke uitvaart maatwerk. Door de tijd te nemen om te luisteren naar uw wensen kunnen wij samen een mooi afscheid vormgeven.
Door onze jarenlange ervaring kunnen we u veel mogelijkheden aandragen.

Voorbereiding uitvaart

Bespreking uitvaart

U heeft de zekerheid dat de uitvaartverzorger met wie u de begrafenis of crematie bespreekt, uw vaste aanspreekpunt blijft. Tijdens het eerste gesprek worden de wensen rondom de uitvaart besproken. De data en tijden voor bijvoorbeeld het crematorium, de begraafplaats of de condoleance worden hierbij vastgelegd. Indien u ervoor kiest om rouwkaarten te versturen kunnen wij hiervoor zorgen. Omdat wij de kaarten in eigen beheer  drukken, en hierbij de beschikking hebben over de nieuwste druktechnieken, is er veel mogelijk. Ook een eventuele advertentie in de verschillende dag- of weekbladen kunnen wij voor u verzorgen. Dit zijn de belangrijkste zaken die in eerste instantie geregeld moeten worden. Natuurlijk moet er nog veel meer geregeld worden, dit gebeurt veelal aansluitend, maar kan eventueel ook op een later tijdstip. 

Kosten van de uitvaart

Samen met u zoeken we naar een uitvaart die past bij uw wensen en budget. Ook met een beperkt budget is een persoonlijk afscheid mogelijk. Elke uitvaart is maatwerk, vooraf kunt u altijd vrijblijvend een kostenindicatie opvragen, zodat u weet wat een uitvaart conform uw wensen kost.

Laatste verzorging en opbaring

Wilt u bij de laatste verzorging aanwezig zijn of ermee helpen, dan kan dat natuurlijk. De opbaring kan thuis plaatsvinden maar ook in een uitvaartcentrum of eventueel kerk, sommige uitvaartcentra beschikken over een 24 uurs kamer, waar u ten alle tijde naartoe kunt. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.
Aansluitend wordt er een afspraak gemaakt voor de bespreking van de uitvaart.

Wij kunnen gebruik maken van alle uitvaartcentra bij u in de regio.

Dag van de uitvaart

De dag van de uitvaart is een emotionele dag. Op deze dag zijn wij ondersteunend aanwezig, wij zorgen ervoor dat alles verloopt zoals met u vooraf is besproken. Zodat u alle ruimte heeft voor uw eigen verdriet en gevoelens.

”Uw verdriet kunnen wij niet wegnemen, wel uw zorgen.

Wat u kunt klaar leggen voor het gesprek:

Is er een uitvaartverzekering? U kunt altijd bij ons terecht ook als u niet of elders bent verzekerd

Indien aanwezig, kunt u het trouwboekje en/of geldig identiteitsbewijs van de overledene klaarleggen.

Zijn er uitvaartwensen van de overledene bekend?

U kunt vast nadenken over de kleding waarin de overledene opgebaard mag worden.

Een adressenlijst kan alvast opgesteld worden voor het versturen van de rouwkaarten.

Waar mag de overledene opgebaard worden? Thuis, in een uitvaartcentrum of kerk.

Iedere uitvaart is uniek, en wij helpen u daar graag bij