Het team van Ruiterkamp Uitvaartverzorging is er ook nu voor u | Ruiterkamp Uitvaart
1230
post-template-default,single,single-post,postid-1230,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Het team van Ruiterkamp Uitvaartverzorging is er ook nu voor u

Het coronavirus treft ons allen. Vooral voor families die afscheid moeten nemen van hun dierbare is diteen moeilijke tijd. Ook nu is het team van Ruiterkamp Uitvaartverzorging er voor u.

Een handdruk, omhelzing, knuffel of arm om de schouder en veel belangstellenden bij een uitvaart is momenteel helaas niet mogelijk. Ruiterkamp Uitvaartverzorging, wil met u kijken naar wat wel kan en helpt u graag om te zoeken naar mogelijkheden die bij de overledene en nabestaanden
passen.

Het team van Ruiterkamp Uitvaartverzorging spreekt uw taal, zijn mensen uit de omgeving en staan graag voor u klaar in deze moeilijke periode rondom het afscheid. Ongeacht waar en of u verzekerd bent voor uw uitvaart.

Ook in deze coronatijd willen wij, zoals u van ons gewend bent, een uitvaart begeleiden zodat een ieder de ruimte krijgt om op hun eigen manier afscheid te nemen. Met de zorg en aandacht die op dat moment nodig is. Wij luisteren naar uw woorden en proberen deze om te zetten in wensen, zodat de uitvaart naar uw tevredenheid verloopt. Bij ons is elke uitvaart maatwerk. Door de maatregelen rondom het coronavirus ziet een uitvaart er op dit moment helaas anders uit. Wij doen er alles aan om ondanks de beperkingen toch een bijzonder afscheid te regelen. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of als er onduidelijkheden rondom het naderende afscheid zijn.

Wij zijn er voor u en staan u graag te woord.

”Door afstand te houden van elkaar, zorgen we voor elkaar. Persoonlijke aandacht is dichtbij.”